Så hjälper vi ditt företag att växa

Välj bland våra olika produktpaket som passar ditt företag och era säljprocesser. Givetvis kan vi kombinera och skräddarsy våra lösningar utefter dina behov. Fråga våra säljare så hjälper de dig direkt.

Automatiserad prospektering med Salego

Hitta nya kunder med vårt startpaket

Med vårt startpaket får du ett helt säljteam vid din sida. Din projektledare hjälper dig med de tekniska bitarna – integration med vårt system och att synka säljprocesser – och även med att identifiera målgrupp och segmentera denna för bästa resultat.

Din egen copywriter tar hand om det kreativa arbetet med utformning av budskap och innehåll i dina digitala kanaler. Och med inströmmande affärsmöjligheter varje månad hanterar din sales developer potentiella intressenter och administrerar alla möten som bokas till dig och dina säljare. Läs mer här!

Här är några tydliga fördelar:

Färdiga möten bokade direkt i din kalender

Effektivare bearbetning av målgrupp (automatiserad prospektering)

Snabb on-boarding av erfaret team av experter

SalesGo

Salego Mail Campaign

Vill du ha ett leadsverktyg som ger dig varma leads direkt i din inkorg så är vår Salego Mail Campaign rätt för dig. Du förenklar din prospektering och kontaktar dagligen beslutsfattare i din exakta målgrupp.

Salego Market Research

Är du osäker på vilka företag du borde rikta ditt budskap mot? Eller vill du veta var det finns störst efterfrågan för dina tjänster och produkter? Vilka system företag använder företag just nu? Med hjälp av en marknadsanalys tar vi fram viktigt information till ditt säljteam.

Salego Conference

Letar du nya konferensgäster till ditt hotell? Vi har hjälpt ledande hotellkedjor att öka täckningsgraden väsentligt på deras konferensavdelning.

Salego Launch

Vill du lansera en ny produkt eller tjänst mot en färdig målgrupp eller skjuta brett? Vi har information som kan vara behjälplig och öka dina chanser för en lyckad lansering.

Salego Contacts

Vi kontaktar över 15 000 beslutsfattare och företag varje vecka. Det ställer höga krav på vår data på svenska företag som ständigt uppdateras, men ger oss också unik insikt i vilka kanaler du bäst når fram i.

Boka en demo med oss

Ta reda på om Salego passar ditt företag. Våra säljare berättar hur vi kan hjälpa er öka försäljningen under en snabb presentation.

…Eller vill du få mer information?

Oroa dig inte. Vi samlar inte in din e-postadress för utskick eller andra syften, utan enbart för att sända säljmaterialet nedan som du efterfrågar.

Vilken info vill du ha?

Hitta till oss

Hammarbybacken 27
120 30, Stockholm

Kontakta oss

Ring oss: 010 – 222 85 00
E-post: info@salego.se

Sidfot Salego