Om Salego

Salego som tidigare gick under namnet Bisnis Partner Group har funnits sedan 2012. Vårt mål är att förenkla, förbättra och leverera affärsmöjligheter till dig och din säljgrupp.

Vi balanserar detta mellan modern teknik och ett högt engagemang från vår personal. Vi har vårt kontor på Hammarbybacken 27 i Stockholm och söker regelbundet efter nya, drivna medarbetare!

Hitta nya B2b kunder

Vi söker fler medarbetare!

Vi söker dig som är driven, med idrottsbakgrund och som vill utmana och utveckla dig själv tillsammans med oss i ett härligt team.

Fast lön plus rörlig del

Utbildning och coachning

Arbeta tillsammans med ett riktigt härligt gäng!

Sökes: Sales Developer (Stockholm)

Som Sales Developer arbetar du nära dina kunder. Du arbetar med datorn och telefon som redskap och ser till att de projekt du ansvar över alltid rullar på. Du får allt stöd du behöver från kollegor och säljchef. Fast lön och en rörlig del på heltid.

=

Skicka in ansökan här

Sökes: Säljare (Stockholm)

Vi ska utöka vår säljgrupp i Sthlm och söker dig med minst 2 års erfarenhet av försäljning B2B. Du kommer arbeta väldigt nära med vår Säljchef. Fast lön plus generös rörlig del på heltid i Sthlm.

=

Skicka in ansökan här

Boka en demo med oss

Ta reda på om Salego passar ditt företag. Våra säljare berättar hur vi kan hjälpa er öka försäljningen under en snabb presentation.

…Eller vill du få mer information?

Oroa dig inte. Vi samlar inte in din e-postadress för utskick eller andra syften, utan enbart för att sända säljmaterialet nedan som du efterfrågar.

Vilken info vill du ha?

Hitta till oss

Hammarbybacken 27
120 30, Stockholm

Kontakta oss

Ring oss: 010 – 222 85 00
E-post: info@salego.se

Sidfot Salego